Wednesday , July 8 2020
Lajmi i fundit

Ulqin: VENDOSET ÇADRA PËR TRIAZHIN MJEKËSOR PARA SHTËPISË SË SHËNDETIT

Sator, CadraSot para Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin u vendos çadra për triazhin mjekësor.

Çadrat e ngjashme janë vendosur para institucioneve shëndetësore në shumicën e qyteteve si masë mbrojtëse për punëtorët shëndetësor dhe pacientët.

Jozyrtarisht mësohet se çadra në Ulqin është vendosur „në rast nevoje“.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top