Tuesday , December 10 2019
Lajmi i fundit

„Ulqini në telejo“: 60 ARTISTË KATËR DITË KANË PIKTURUAR MOTIVET NGA ULQINI

TelajoMe ekspozitën e përbashkët dhe ndarjen e çmimeve simbolike pesë anëtarëve për realizimit më të mira të cilat i zgjodhi juria, të dielën mbrëma solemnisht përfundoi edhe një manifestim ndërkombëtar artistik „Ulqini në telajo“.

Në këtë tubim, të katërtin me radhë, morën pjesë 60 pjesëmarrës nga shtatë shtete të Evropës Juglindore të cilët në katër ditët e kaluar kanë pikturuar motivet e Ulqinit.

Këtë manifestim e organizuan Komuna e Ulqinit, Organizata Turistike dhe Instituti i Librit dhe Promocionit nga Tirana.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top