Tuesday , October 20 2020
Lajmi i fundit

Ultimatumi i PD-së: GJELOSHAJ TË JAP DORËHEQJE PËR 15 DITË

Fatmir Gjeka, Partia demokratike, Demokratska partijaKëshilli qendror i Partisë demokratike të Fatmir Gjekes ka arritur përfundimin në mbledhjen e mbajtur të dielën në Ulqin që të vendos afat 15 ditor që deputeti i Alternativës shqiptare (ASH) në Kuvendin e Malit të Zi të respektojë marrëveshjen në këtë funksion, mëson Portali UL-info.

Në të kundërt, siç është arritur përfundimi, PD do të shkëpus koalicionin me Alternativën shqiptare.

Sipas marrëveshjes së koalicionit të këtyre tre partive, dy vitet e para të mandatit i shfrytëzojnë PD dhe ASH, ndërsa pjesën e dytë të mandatit, e cila ka filluar me 6 nëntor të 2014, i takon Lidhjen demokratike në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top