Wednesday , October 16 2019
Lajmi i fundit

Universiteti në Prishtinë: ILIR HARASANI MAGJISTËR I SHKENCAVE JURIDIKE

Iliri (2)Ulqinaku Ilir Harasani prej të enjtes është magjistër i shkencave juridike.

Këtë titull ai e fitoi në Universitetin Shtetëror në Prishtinë duke mbrojtur punimin e masterit me temë “Llojet e padive në procedurën kontestimore”.

Përndryshe, Harasani është anëtarë i Këshillit Qendror të Lëvizjes Qytetare URA dhe nënkryetar i Këshillit Komunal në Ulqin, si dhe këshilltar i kësaj parti në parlamentin lokal.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top