Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

URA dhe Demokratët: TË GJELBËRIT EVROPIAN TË INFORMUAR PËR KRIPOREN

URA DemokratiKryetari i Lëvizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq dhe kryetari i Demokratëve të Malit të Zi Aleksa Beçiq njoftuan gjatë vizitës në Bruksel bashkëbiseduesit e vet me problemet e Kripores së Ulqinit.

“Dy liderët në takim me Vesna Jusup, përfaqësuesen e partisë së të Gjelbërve në Parlamentin Evropian, kanë theksuar se marrëdhënia e shtetit ndaj mjedisit jetësor, përmes individëve të privilegjuar të afërt me to të cilëve në duar janë dhënë pyjet, ajri dhe ujërat tonë, është krejtësisht e papërgjegjshme dhe e papranueshme”, thuhet në kumtesë.

Sipas fjalëve të tyre, me këtë pushtet dhe marrëdhënien e tij ndaj temat e “gjelbra”, Mali i Zi asnjëherë nuk do të hap Kapitullin 27 – Mbrojtja e mjedisit jetësor.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top