Wednesday , October 16 2019
Lajmi i fundit

URA: KOMUNAT NË BREGDET TË DISKRIMINUARA PËR SHKAK TË TË MIRAVE DETARE

URAMe Ligjin e Ri për Vetëqeverisjen Lokale janë të diskriminuara Komunat në Mal të Zi, njoftohet nga Lëvizja Qytetare URA.

Prandaj kjo parti politike ka nisur iniciativën për vlerësimin e kushtetueshmërisë së këtij akt ligjor duke theksuar se me te diskriminohen qytetarët në bazë të rajonit ku jetojnë.

Në veçanti ceket se të mirat detare në këtë ligj nuk janë në regjistrin e pasurive dhe të mirave natyrore dhe se komunat bregdetare ndodhen në absurd që nuk mund të vjelin të ardhurat, siç bëjnë qytetarët e rajoneve tjerë të cilët vjelin të ardhura nga pasurit e veta.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top