Tuesday , December 11 2018
Lajmi i fundit

URA: PROGRAMI PËR ULQININ E GJENERATAVE TË REJA

Lëvizja qytetare URA njoftoi se qytetarëve të Ulqinit i ofroi programin origjinal për problemet kyçe të kësaj komunë.

Skuadra programore e këtij grupimi politik propozoi një sërë masash në 16 fusha të jetës shoqërore, ekonomike dhe kulturore të Ulqinit.

Siç shtohet, për këtë gjë qytetarët më konkretisht informohen në selin e kësaj parti ose përmes linkut https://ura-ulqin.jimdosite.com/

URA Banner

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top