Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Ushtria: BËHET DEKONTAMINIMI I INSTITUCIONEVE SHËNDETËSORE NË ULQIN

Ushtria 2Ushtria e Malit të Zi të enjten u angazhua për ti ndihmuar qytetarëve të Ulqinit në luftën kundër koronavirusit, njoftohet nga Ministria e Mbrojtjes.

Siç thuhet, sot është bërë dekontaminimi i Shtëpisë së Shëndetit dhe i Stacionit Shëndetësor në Katërkollë.

Përndryshe, përfaqësuesit e Ushtrisë sigurojnë edhe karantinët në territorin e komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top