Friday , June 5 2020
Lajmi i fundit

Valdanos: STUDIMI MBI GJENDJEN DHE REVITALIZIMIN E ULLISHTËS

ValdanosMe propozim të shoqatës së ullishtarëve të Ulqinit do të bëhet Studimi mbi gjendjen dhe revitalizimin e Ullishtës në Valdanos.

„Presim që kjo punë do të ju besohet ekspertëve të njohur të Entit për kultura subtropikale nga Tivari, ndërsa do ta financojë komuna e Ulqinit“, është thënë për Portalin Ul-info nga kjo Shoqatë.

Theksohet që studimi do të shërbejë si bazë për thithjen e mjeteve nga fondet shtetërore dhe ndërkombëtare në mënyrë që të iniciohet revitalizimi i 18 mijë ullinj shekullor në këtë gji.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top