Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Vepra të vlefshme të grave të jashtëzakonshme: QEPEN DHE DHURUAN 1600 MASKA

Maske, MaskatNë Ulqin këto ditë gratë e vyeshme dhe bujare po kryejnë punë me vlerë.

Kështu, për shembull, Zehra Smajlloviq qepi 1500 maska, ku vetëm dje janë ndarë pothuajse gjysma e tyre të punësuarve në Shtëpinë e Shëndetit, Shërbimin e Ndihmës së Shpejtë, punëtorëve në Veprimtaritë Komunale, zjarrfikësve, policëve komunal.

Njëkohësisht, Mira Boroviq nga kompania Fishworld Boroviq dhuroi 100 maska Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top