Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

„Veprimtaritë Komunale“: BËHET AKSIONI I HEQJES SË MBETURINAVE INERTE

IMG-0b52f97b0cedc7c5c371afea106a882a-VTë dielën në territorin e Komunës së Ulqinit është bërë aksioni i heqjes së mbeturinave inerte. Aksionin e përkrahu edhe administrata lokale, si dhe pronarët e makinerës së rëndë nga kjo Komunë.

Përndryshe, grumbullimi i mbeturinave inerte për më shumë se dy vite është i vështirësuar, sepse Ulqini nuk ka deponi për një gjë të tillë edhe pse ajo është caktuar me Planin Hapësinor Urbanistik dhe Planin Lokal për Administrimin e Mbeturinave.

Nga „Veprimtaritë Komunale“ ftuan që kjo çështje të zgjidhet sa më parë, sepse nuk ka më hapësirë, e as vend për improvizim dhe deponim të mbeturinave inerte.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top