Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

Veprimtaritë Komunale: LEHTËSIRA PËR KOMPANITË DHE QIRADHËNËSIT E AKOMODIMIT GJATË SEZONIT

Skender KaleziqiDrejtori Ekzekutiv i SHPK “Veprimtaritë Komunale” Skender Kaleziqi kërkoi nga kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq që të jap pëlqimin në Vendimet e Këshillit të Drejtorëve të kësaj ndërmarrje e të cilët u miratuan me 24 korrik të këtij viti.

Me këto vendime është paraparë që për shoqëritë ekonomike mos të zbatohen tarifat verore për deponimin e mbeturinave në korrik dhe gusht, si dhe për qiradhënësit e akomodimit privat.

Kaleziqi në letrën e dërguar kryetarit të Komunës kërkoi që t’i propozojë parlamentit vendor që vendimet të jenë pjesë e rendit të ditës mbledhjen e parë të ardhshme.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top