Wednesday , September 23 2020
Lajmi i fundit

“Veprimtaritë Komunale”: NJOFTIM PËR KLIENTËT

Komunalno, KomunaljaJu lusim dhe kërkojmë nga të gjithë konsumatorët tanë që të merrni informacione për faturimin dhe shërbime të tjera nga operatoret tanë, përmes numrave të tel. 069 272 122 dhe 069 462 652 dhe me email info@jpkd-ul.me, thonë nga “Veprimtaritë Komunale”.

Të gjithë klientët mund të paguajnë faturat e tyre në llogaritë e mëposhtme:

CKB 510-66074-86,
Prva Banka: 535-12553-56,
Hipotekarna Banka 520-18054-39,
Lovćen Banka: 565-2428-78,
Podgorička Banka: 550-15716-  77,
NLB: 530-20778-77 dhe
Erste Bank: 540-8137-81

si dhe në shërbimet e pagesave, në zyrën e degës ne tregun e gjelbër, ashtu edhe në shërbimin e pagesave në hapësirat e “Veprimtarive Komunale”, nga 08-14 orë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top