Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

“Veprimtaritë Komunale”: PËRGJYSMOHEN FATURAT E MUAJIT MARS PËR SHUMICËN E KOMPANIVE

Komunalno, KomunaljaKëshilli i Drejtorëve i SHPK “Veprimtaritë Komunale” miratoi vendimin sipas të cilit subjekteve ekonomike do tu zbriten për 50% faturat e muajit mars.

Siç theksohet, në këtë kategori nuk bëjnë pjesë ato shfrytëzues të shërbimeve të kësaj kompani të cilët gjatë gjysmës së dytë të muajit mars kanë punuar në mënyrë të rregullt dhe aktivisht e kanë zhvilluar veprimtarinë e tyre.

Ky vendim do të vlejë deri në anulimin e masave mbrojtëse të vendosura nga ana e organeve shtetërore të Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top