Tuesday , December 10 2019
Lajmi i fundit

“Veprimtaritë Komunale”: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET DREJTOR

Skender KaleziqiKëshillit Drejtues i Shoqërisë me Përgjegjësi të Kufizuar “Veprimtaritë Komunale” zgjodhi për drejtor të ri Skender Kaleziqin, mëson Portali Ul-info.

Kaleziqi është drejtor i ri – i vjetër i kësaj kompanie, sepse ai edhe deri tani e ushtronte këtë funksion.

Përndryshe, ai është agronom i diplomuar dhe funksionar i lartë i Unionit Demokratik të Shqiptarëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top