Friday , June 5 2020
Lajmi i fundit

Vërtetimi: KËTË VIT NUK KA GRUMBULLIM TË KRIPËS

Solana, KriporjaGrumbullim të 80, jubilar, të kripës nuk do të ketë! Administruesi i falimentimit të Kripores Ognjen Jovoviq ka deklaruar që asnjë ofertë nuk ka mbërritur për qiramarrje të fabrikës më të vjetër në Ulqin ose për bashkëpunim biznes-teknik për këtë dhe vitin e ardhshëm.

Tenderi për shitjen e Kripores me çmim fillestar prej 190 milion euro është hapur deri më 27 qershor.

Pjesa e mbetur e punëtorëve të Kripores prej 31 majit janë në evidencën e Entit për punësim.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top