Thursday , July 9 2020
Lajmi i fundit

Vërtetimi: NDËRTIMI I „JADRANIT” PAS SEZONIT

hotel JadranDrejtori i firmës “Star of Montenegro” Novak Durutoviq ka thënë që mbas sezonit është i sigurt fillimi i ndërtimit të hotelit “Jadran”.

Ai për “Vijesti” ka pohuar që në kabinetin e kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka nënshkruar marrëveshjen me dy shtetas të Maqedonisë për shitjen e firmës dhe të drejtave për ndërtimin e hotelit me pesë yje në gadishullin Suka. “Ato merren me hotelieri dhe kanë kompani në Itali dhe Dubai”, tha Durutoviq dhe shtoi që “gur-themeli mund të pritet ndoshta që në shtator”.

Ky investim, sipas projektit, kap vlerën prej 40 milion eurosh.

One comment

  1. Ky isht vertetim i fort, se lun topi, a ka vertetim ma t fort se fjala e Durutoviqit, sa me shpejt u bane optimist mar …

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top