Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Vërtetohet: PORTA NË ADË NË RRUGË PUBLIKE

policija ne AdeAda në kadastër paraqitet si pronë shtetërore, ndërsa të Mirat detare si përdorues. Rruga për në atë ishull, me sipërfaqe prej 7985 metër katror, është e regjistruar si publike, ka vërtetuar eksperti i gjeodezisë.

Në analizën e dërguar Gjykatës themelore në Ulqin, e në të cilën Portali jonë kishte qasje, theksohet që vetëm ndërtesat e turizmit dhe hotelerisë në atë ishull janë pronë e NHP “Riviera e Ulqinit”.

Thuhet po ashtu që rruga për në Adë gjendet në Regjistrin e rrugëve komunale të pakategorizuara në Komunë të Ulqinit.

2 comments

  1. No wine No watter

    Kjo nuk eshte e vertete! Rruga per ne ade eshte prone e Komunes se Ulqinit dhe eshte e lire per kalim.

    Nese vazhdoni me pyet ekspertet e gjedeezise do dalijn se tan Ulqini eshte i Mikan Zecit.

    Pak seriozitet ju lutem!

    • Nuk e di se ne cilen rrug apo cilen pron a komun isht por e di se mjafton te shikohet gjendja ne gryk te Bunes ne an te Ades dhe ajo ne anen tjeter.Nuk na ka neve faj Mikani por ju qe na hupt turistat Evropian e po na sillni ata Aziat.Me duket se ktu dhe rrin qedhimi i fsheft se si ndryshe te kuptohet ky ZOR i vehabisteve te msheft pas disa demek se NVO.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top