Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

„Vijesti”: EDHE ÇEKËT DO TË DONIN NHP “RIVIERA E ULQINIT”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraTuroperatori çek “Kovotur plus” i cili me vite sjell mysafirë nga Europa qendrore në Ulqin, është i interesuar për privatizimin e NHT “Riviera e Ulqinit”, shkruan “Vijesti”.

Ato për qëllimet e veta kanë njoftuar dje funksionarët e Qeverisë së Malit të Zi dhe përfaqësuesit e aksionarëve në ndërmarrjen më të madhe në Ulqin.

Përndryshe, sot do të mbahet Kuvendi i aksionarëve të NHT “Riviera e Ulqinit” në të cilën do të bisedohet për shpalljen e tenderit për qiradhënien 30 vjeçare të pjesës së madhe të pronës së kësaj ndërmarrje.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top