Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

VIZITA E OPERATORËVE TURISTIK: MBËRRITËN AZERBAJXHANASIT , VIJNË KINEZËT

Në Ulqin sot qëndron grupi prej 11 përfaqësuesve të agjencive turistike nga Azerbajxhani. Ato do të vizitojnë monumentet kulturo-historike dhe objektet fetare në Ulqin.

Azerbajxhanasit erdhën në Mal të Zi me ftesën e Organizatës turistike nacionale të Malit të Zi dhe pritet që destinacionet tona të përfshihen në katalogët e agjencive të tyre.

Në Ulqin me 8 qershor do të mbërrij dhe grupi me rreth 20 operator turistik nga Kina, me qëllime të ngjashme.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top