Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Vodacom dhe Komuna: ZGJEDHET KONSULENTI PËR PROJEKTIN

Kroni, Cesma, Uji, VodaNë Ulqin të mërkurën do të nënshkruhet kontrata me kompaninë Hydrophil GmbH nga Austria, e cila u rendit e para në tenderin për përzgjedhjen e konsulentit për implementimin e masave investuese për përmirësimin e furnizimit me ujë dhe derdhjen e ujërave të zeza.

“Me mbylljen e procedurës tenderike dhe me nënshkrimin e kontratës me vlerë 1.5 milion euro, krijohen parakushtet e nevojshme për vazhdimin e aktiviteteve në përmirësimin e infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit në këtë komunë”, thuhet në informatën e VODACOM-it dhe Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top