Thursday , December 3 2020
Lajmi i fundit

„Vodacom“: REXHOVIQ ZËVENDËSON KARAMANAGËN

vodacom-logoKuvendi i Komunës së Ulqinit vendosi të hënën se anëtari i ri i Këshillit të Drejtorëve të kompanisë “Vodacom” do të jetë Skender Rexhoviq.

Deri tani në këtë funksion ishte Minir Karamanaga.

“Vodacom” është shoqëri e përbashkët shërbyese dhe koordinuese për furnizimin me ujë dhe impiantit të ujërave të zeza për Bregdetin Malazez dhe Komunën e Cetinës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top