Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

Zec: KARISMA DHE TUI DUAN NHT “RIVIERA E ULQINIT” NË 30 VJET

Radomir Mikan ZecKompania kroate Karisma international e cila punon në kuadër të TUI-të është e interesuar që në 30 vite të qiramarrës NHT “Riviera e Ulqinit” dhe të rinovojë objektet një vit mas marrjes”, deklaroi drejtori ekzekutiv i kësaj ndërmarrje Radomir Mikan Zec.

Ai për Pobjeda tha se Këshilli i drejtorëve i “Rivierës së Ulqinit” ka vlerësuar pozitivisht interesimin e TUI-të për këtë kompani duke e parë si shumë të rëndësishëm si për Ulqin, ashtu edhe për turizmin e tërë Malit të Zi.

Ato, siç paralajmërojnë në letrën e qëllimeve, në fazën e parë do të adaptonin dhe rinovonin Plazhin e madh dhe auto kampin “Neptun”, ndërsa faza e dytë do të ishte adaptimi i Adës së Bunës për të cilën zgjidhja ideore do të bëhej vitin e ardhshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top