Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Zenka: DO TË PËRKRAHIM INICIATIVËN PËR SHKARKIMIN E KRYETARIT TË KOMUNËS

483965_484165474962779_32196837_nLideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që nuk ka logjikë që Kuvendi komunal të ja shkurtoi vetes mandatin, e mos të shtrohet pyetja e përgjegjësisë së kryetarit të komunës për gjendjen momentale në të cilën ndodhet qyteti.

Ai për „Dan“ tha që UDSH ka në planë të përkrah iniciativën për shkarkimin e Cungut, por dëshiron të shoh si do të sillen subjektet tjera politike të cilat kanë interes për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme.

„Presim qasje konstruktive të të gjithë partive, sidomos të PDS-së (DPS). Do të ishte normale dhe e pritshme që edhe ato të përkrahin diskutimin“, tha Zenka duke theksuar që Cungu me tërheqjen e Raportit të punës nga rendi i ditës faktikisht çoj mesazh që nuk është i sigurt që ai mund ti miratohet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top