Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

ZENKA: QYTETARËT MOS TË PAGUAJNË DENIME

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka ftuar qytetarët të ankohen për paditë dhe dënimet në komunikacion të cilat i ka shkruar inspekcioni komunal. “Vendimet të cilat i ka nënshkruar kryetari i komunës Nazif Cungu nuk i ka verifikuar Parlamenti dhe ato janë të pavlefshme”, tha ai.

“Kishim të drejtë dhe më vjen keq për këtë kur thamë para gjashtë muajsh që ky pushtet nuk e ka idenë si ta zhvilloj dhe udhëheq këtë qytet. Ato plotësisht e kanë arsyetuar nofkën “mjegulla”, siç i quan populli, tha Zenka dhe shtoi që mbas dy viteve është treguar që “Forca di vetëm të shesë mjegull dhe atë në dëm të qytetarëve”.

One comment

  1. Kur ti, Nazifi, Fatmiri, Loroja dhe te gjithe politikanet e kohes se shkuar te shkoni ne histori ( gzimi me lubon veç jan atje ) dhe ne skene te dalin disa persona te ri , mesiguri shume me progresiv se ju, Ulqini ndoshta do te ripertrihet dhe do filloj ti prihet e mbara, me ju vec mrapa kena me shku.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top