Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

Zëri i Amerikës: PARTITË POLITIKE SHQIPTARE NË MZ

AliSalaj_UlqinFormimi i shumë partive politike nga radhët e shqiptarëve në Mal të Zi, ka shkaktuar pakënaqësi dhe reagime të shumta në opinionin publik. Analistët vlerësojnë se këto parti, që veprojnë të ndara dhe të përçara e kanë çorientuar elektoratin shqiptar.

Ata nuk e përjashtojnë mundësinë që në një të ardhme, kjo shpërndarje e votës nëpër disa parti, të rrezikojë përfaqësimin politik të shqiptarëve në Mal të Zi.
Për më shumë ndiqeni kronikën e përgaditur nga korrespondenti i Zërit të Amerikës, Ali Salaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top