Monday , July 13 2020
Lajmi i fundit

Zgjedhjet: PRAPË NË TRE VENDVOTIME?

DIK CGKomisioni shtetëror zgjedhor do të deklarohet nesër për ankimimet të cilat ia dërguan Demokratët dhe Partia socialdemokrate, mëson Portali Ul-info.

Siç pritet nga këto parti, ankimimet do të pranohen, kështu që zgjedhjet mund të përsëriten në tre vendvotime (Meteriz, Komunalja dhe Darzë).

Në këto vendvotime me 4 shkurt votuan rreth 900 votues, që mund të sjellë ndryshime të vogla të rezultatit zgjedhor, kështu që praktikisht të gjithë partitë kanë forcuar punën në terren.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top