Njoftim nga Parking servisi: NGA 1 TETORI TARIFAT DIMËRORE

Prej datës 1 tetor 2023, do të kalohet në tarifat dimërore të parkimit për përdorimin e parkimeve publike. Çmimi në zonën e kuqe do të jetë 0.40€ për orë, ndërsa në zonën e verdhë, 0.30€ për orë. Tarifa ditore do të jetë 4€ në zonën e kuqe dhe 3€ në

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Njoftim nga Parking servisi: NGA 1 TETORI TARIFAT DIMËRORE

Prej datës 1 tetor 2023, do të kalohet në tarifat dimërore të parkimit për përdorimin e parkimeve publike. Çmimi në zonën e kuqe do të jetë 0.40€ për orë, ndërsa në zonën e verdhë, 0.30€ për orë. Tarifa ditore do

Ulqin: MOBILJE NË SHITJE

Dhomë gjumi (krevet komode dhe ormar pa dushek) – 550 Euro Dhoma fjetje për fëmi (2 ormar 2 kreveta dhe 2 dyshekë) – Euro 600.

MSJA – ANKETË: Ullishta e Ulqinit – Peizazhi kulturor mijëvjeçarë dhe gjeneratat e reja. Konflikt interesi?

Komuna e Ulqinit është e pasur me trashëgimi kulturore (peizazhe kulturore), kështu që përveç objekteve dhe enteve të mbrojtura me dispozitat e Ligjit për Mbrojtjen e Pasurive Kulturore, këtu hasim në një përmbledhje të lokacioneve arkeologjike, objekteve ambientale dhe strukturave individuale që dëshmojnë për jetën në këtë zonë. Zona e

Mundësi praktike: Nisni karrierën tuaj me The New Hotel Mediteran “Villa Edition”

12 pozicione praktike tani të hapura tek Becovic Management Group. Becovic Management Group ofron 12 mundësi praktike në një sërë fushash, duke përfshirë: Shkenca Sociale, Ekonomi, Kontabilitet, Turizëm dhe Katering. Këto praktika janë të bazuara tek “The New Hotel Mediteran Villa Edition” dhe janë të hapura për kandidatët me interes