Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci dërguar Kryetarit Nimanbegu, Komuna e Ulqinit nis në ndihmë ekipin nga Shërbimi i Mbrojtjes dhe

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci dërguar Kryetarit Nimanbegu, Komuna e

Ulqin: MOBILJE NË SHITJE

Dhomë gjumi (krevet komode dhe ormar pa dushek) – 550 Euro Dhoma fjetje për fëmi (2 ormar 2 kreveta dhe 2 dyshekë) – Euro 600.

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci dërguar Kryetarit Nimanbegu, Komuna e Ulqinit nis në ndihmë ekipin nga Shërbimi i Mbrojtjes dhe

Në Kala: RESTAURANTI “TAPHANA” SOT PËRSËRI HAPET

Me rastin e rihapjes së restaurantit të njohur Taphana, në Kalanë e Ulqinit, mysafirëve iu dërgua mesazhi i mëposhtëm: Përshëndetje miq të dashur! Sot është një ditë e veçantë për ne, pasi shënojmë hapjen tonë për vitin e 19-të radhazi! 19 vite të mbushura me pasion për ushqimin dhe mikpritjen