10-vjetori i pavarësisë: NREKIQ NË MANIFESTIMIN NË GJERMANI

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicKonsullata e Malit të Zi në Frankfurt ka ftuar kryetarin e Kuvendit komunal të Ulqinit Loro Nrekiq që në fund të kësaj jave të jetë i pranishëm në festimin e një dekade nga ripërtrirja e pavarësisë së Malit të Zi.

Solemniteti do të mbahet me 7 maj në “Goethe Haus” në Frankfurt, e në te janë ftuar personat e njohur nga bota e politikës, kulturës dhe shkencës nga Gjermania dhe Mali i Zi.

Këtë manifestim së bashku me Konsullatën e organizon edhe Shoqata “Montenegro-Hessen”, drejtuesi i së cilës është Ulqinaku Rifat Stankoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…