Masat e reja mbrojtese nga perhapja dhe ndalja nga korona virusi, nga trupi komunal per mbrojtjen dhe shpetim i komunes se Ulqinit.
Do te behet dezinfektimi me uj dhe klor i te gjitha rrugeve me te frekuentuara ne qytet.Nga pompa e benzines Kallamper deri ne rane duke perfshire edhe nje pjese deri tek hoteli Albatros. Rruga per Mahalle te re deri ne hyrje ne ullishte.
Rruga nga rreth-rrotullimi nepermes bulevardit Vellazerim Bashkim deri tek semaforet ne hyrje te qytetit. Do te behet dezinfektimi i tregut te gjelbert dhe rruga rreth tij.
Do te behet dezinfektimi i te gjitha hapesirarave tregtare sic jane: Voli, Kallaba, Cungu, Solaris etj.
Do te behet dezinfektimi i rrugeve ne qender te Shtojit dhe ne Katerkolle.
U ndalohet te gjithe qytetarve te Ulqinit shetitja ne te gjitha shetitoret ne qytet.
Apel qytatareve qe te respektojne distancen sociale.
Sherbimi i mbrojtjes dhe i shpetimit me te gjithe kapacitetet vihet ne sherbim te gjithe qytetareve, do te ofroje vullnetarisht ndihme per dergimin e ushqimit dhe produkteve jetesore te gjithe qytetareve te cilet per arsye te ndryshme e kane te pa mundur te dalin vete.
Keto aktivitete i kryen: Komuna e Ulqinit
ShPK. Velrimtarite komunale
Sherbimi i mbrojtjes dhe shpetimit
Sherbimi i policise komunale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi