Komuna: DABOVIQ ME BASHKËPUNËTORË VIZITOI PUNIMET PËR NDËRTIMIN E RRJETIT TË KANALIZIMIT

Sipas kontraktorit, SPIGA S.R.P. nga Italia, punimet po hyjnë në fazën përfundimtare.

E kuptoj plotësisht pakënaqësinë dhe vështirësitë e qytetarëve në funksionimin dhe kryerjen e aktiviteteve të tyre të përditshme për shkak të rrugëve të gërmuara.

Projekti i ndërtimit të rrjetit të kanalizimeve nënkupton vendosjen e tubacioneve të ujërave të zeza në një thellësi rreth 2 metra nën sipërfaqe, kështu që nuk mund të shmangej gërmimi i rrugëve dhe shtigjeve.

Projekti i ndërtimit të rrjetit të kanalizimit për lagjet Totosh, Mali i Bardhë, Braticë dhe Kodra ka një rëndësi të madhe për Ulqinin, i cili synon të jetë një destinacion turistik konkurrues.

Realizimi i këtij projekti zgjidh në mënyrë të përhershme derdhjen e ujërave të zeza nga lagjet e përmendura në kanalin e Braticës dhe në këtë mënyrë zgjidh një problem madhor mjedisor për ne dhe brezat e ardhshëm.

Jam i sigurt se përfitimet e këtij projekti do të zhvendosin shpejt kujtesën e shqetësimeve dhe problemeve që kanë ndodhur gjatë fazës së ndërtimit.

Të gjithë bashkëqytetarve të këtyre lagjeve i falenderohem në bashkëpunim dhe mirëkuptim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura