Policia: ARRESTOHET GRABITËSI QË BËRI KËRDI NËPËR ULQIN

Prangat, Lisice, Policia, PolicijaInspektorët e Policisë kriminalistike në Ulqin të shtunën ia dorëzuan me padi penale prokurorit themelor shtetëror shtetasin e Republikës së Shqipërisë M.S., mëson Portali Ul-info.
Ky person tash një periudhë të gjatë kohore në zonën e Ulqinit, në dëm të vendasve dhe mysafirëve, ka kryer një sërë plaçkitjeve të rëndë. Bëhet fjalë për para, arë, telefona celular, teknik të bardh…
Shumica e sendeve janë gjetur dhe janë dorëzuar pronarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…