Qeveria: OBJEKTET E “HOLIDAY VILLAGES MONTENEGRO” DO TË PËRDOREN PËR KARANTINË

KarismaQeveria e Malit të Zi solli Vendimin për pranimin e ofertës që objektet e Hotelit “Holiday Villages Montenegro” në Ulqin ti huazohen Ministrisë së Shëndetësisë për nevojat e zbatimit të karantinës, njoftohet të dielën.

Thuhet se këto objekte në pjesën e parë të Plazhit të Madh do të huazohen pa kompensim.

Për karantinën eventuale deri tani janë caktuar dhjetëra objekte hotelerike përgjatë Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…