URA: ABAZOVIQ DHURON PAGËN E VET MUJORE PËR PARANDALIMIN E DËMEVE NGA KORONAVIRUSI

Dritan AbazovicKryetari i Lëvizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq do të dhurojnë pagën e vet mujore të deputetit Trupit Nacional Koordinues për sëmundje infektive me qëllim parandalimin e dëmeve të krijuara për shkak të pandemisë së koronavirusit, njoftuan nga kjo parti.

Thuhet se të gjithë funksionarët tjerë të Lëvizjes Qytetare URA kanë dhuruar pagat e veta mujore dhe me këtë akt treguan solidaritetin me situatën në të cilën ndodhet Mali i Zi dhe qytetarët e tij, si dhe shumë vende të tjera të botës dhe Evropës.

“Në këto momente me shembullin e vet dëshirojmë të shprehim solidaritetin karshi qytetarëve të Malit të Zi dhe ndaj atyre të cilët janë në vijën e parë të mbrojtjes nga ky virus por edhe ndaj atyre të cilëve kjo situatë i krijon shumë vështirësi në kuptimin ekzistencial. Ftuam të gjithë kolegët që të veprojnë njëjtë në mënyrë që ta tejkalojmë këtë situatë me sa më pak pasoja dhe dëme”, theksojnë nga URA.

Shtohet se në ditët e ardhshme do të gjejnë dhe propozojnë zgjidhje në mënyrë që qytetarët në situatë të tillë të ndihmohen maksimalisht dhe në mënyrë që mjetet e shtetit në kohë dhe me solidaritet ti ndahen atyre që kanë më së shumti nevojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit