Shërbimi i Parkingut: FITOJNË SHPËRBLIM PËR VITIN 2019, NGA E HËNA ME KAPACITETE TË PLOTA

Aco JacovicNë bazë të analizës financiare për vitin 2019, të cilën për tregun malazez e bënë shtëpia e bonitetit “Solvent Rating”, “Parking Servisi Ulqin” fitoi certifikatën për përsosmërinë e punës gjatë vitit 2019. Bëhet fjalë për shpërblimin i cili i ndahet kompanive më cilësore dhe më likvide të cilët plotësojnë kriteret më të larta të përsosmërisë dhe bëjnë pjesë në majën e shoqërive ekonomike në Malin e Zi dhe të cilët janë kompetent për përdorimin e statusit si simbol i përsosmërisë së bonitetit.

Shpërblimi i përmendur i jepet vetëm kompanive me veprimtari të mirë financiare, gjegjësisht ato që arrijnë vlerësimet më cilësore të bonitetit A i cili është tregues i stabilitetit financiar, theksojnë nga shtëpia “Solvent Rating”.

Nga Parking Shërbimi theksojnë se kjo është edhe një provë dhe shpërblim për përpjekjet e bëra në periudhën paraprake, si dhe motivim shtesë për periudhën e ardhshme.

Ato njoftuan opinionin se duke filluar nga e hëna, me 18 maj, “Parking Shërbimi” do të vazhdojë aktivitetet e veta në kapacitet të plotë.Parking Servis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer