Zenka: NUK EKZISTON MUNDËSIA QË UDSH TË BËHET PJESË E PUSHTETIT TË RI

Mehmed Zenka 3Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve (UDSH) Mehmet Zenka tha se nuk ekziston mundësia që partia të bëhet pjesë e pushtetit të ri.

“E fituam ftesën nga mandatari, por UDSH nuk e sheh veten në koalicion me partitë të cilët janë tërësisht të ndryshëm me ne, të cilët janë në kolizion të madh dhe të thellë me parimet dhe pikat tona programore. Njerëzit ndryshojnë sot për nesër. Unë jam ky që jam, e ato që dëshirojnë të kalojnë nga njëra anë në tjetrën, i uroj rrugë të mbarë”, tha Zenka në deklaratë për “Pobjeda”.

Genci Nimanbegu, një nga liderët e koalicionit “Lista Shqiptare – Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj”, tha për këtë gazetë se koalicioni i tij e pranoi ftesën e mandatarit për bisedime.

“Pranuam ftesën të bisedojmë, por kjo nuk do të thotë se jemi dakorduar. A do të hyjmë në pushtet varet nga këto bisedime, nga programi i tyre, nga më shumë faktorë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet