Pushuesit e shumtë, kryesisht shqiptarë, plazhet e Ulqinit, siç duken nuk janë duke i shfrytëzuar vetëm për tu larë dhe marrë rrezet e diellit.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, përcjell Telegrafi, së paku në bazë të përshkrimit, shihen se si vallëzojnë pushuesit shqiptarë atje.

Po sipas përshkrimit, bëhet fjalë për pamje të marra në plazhin Beach&Bar “Toni Grill”, në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…