A.Doda: “KRANJANËT DIKUR PATËN SOKAKUN E TYRE NË PAZARIN E SHKODRËS”

Almedina Doda është profesoreshë e anglishtes, aktiviste civile e dalluar dhe projekt asistente e Zyrës së organizatës ndërkombëtare “Iniciativa Globale kundër Krimit të Organizuar Transnacional” në Mal të Zi. Me punën dhe angazhimin e saj ajo përpiqet të ndihmojë edhe në zhvillimin e vendlindjes, duke theksuar se hapja e pikës së përbashkët kufitare Skje-Zogaj dhe lidhja me një qendër të rëndësishme rajonale siç është Shkodra do të ishte me rëndësi jetike për Krajë.

Me mënyrën e jetës së saj dhe aktiviteteve të shumta, Doda është bërë një lidhje ndërmjet Krajës, Tivarit dhe Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…