A.Resulbegoviq: PAS SHTATË TRAJTIMESH I DUKSHËM PËRPARIMI, FALEMINDERIT TË GJITHVE

Adnani (1)Familja e Adnan Resulbegoviqit, djaloshi 9-vjeçar i cili nga lindja vuan nga paraliza cerebrale, përzemërsisht falënderoi të gjithë qytetarët e Ulqinit dhe ato në diasporë të cilët ndihmuan për shërimin në klinikë në Turqi.

„Pas shtatë trajtimesh me qeliza amë, djali jonë ndjehet shumë më mirë, lëviz më lehtë, pra ka përparim të dukshëm“, tha babai i tij Afrimi.

Edhe motra e Adnanit Mersiha, e cila është pesë vjet më e madhe se ai, kaloi katër trajtime në klinikën „Liv Hospital“ në Stamboll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…