Abazovic: ATAK NA DJEKU POSLIJE IZBORA U PODGORICI

 

“Mogu da kažem da ću pomno da pratiti proces i na kraju se politički odgovorno odnijeti u skladu sa onim što bude konačan ishod”, rekao je poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović za radio Antena M nakon što ej protiv predsjednika opštine Ulcinj Fatmira Đeke podnijeta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.

Abazović napominje da mu je čudno to što je to pitanje pokrenuto odmah nakon podgoričkih izbora. “Očekivao sam da će ataci na lokalnu samoupravu krenuti u tom periodu tako da mogu to da dovedem i u vezu sa tim. S tim što se apsolutno ograđujem od amnestiranja bilo koga ko je na bilo koji način urušio javni interes. I prvi ću stati u odbranu istine i pravde, a ne bilo kojeg pojedinca ili koalicionog partnera ili druga ili brata, ukoliko se zaista pokaže da su bile neke radnje koje nijesu u skladu sa zakonom”, objašnjava Abazović.

Ljoro Nrekić iz DPS-a kaže da slučaj Đeke treba da se preispita. “Ako je šta skrivio da snosi odgovornost. Bez obzira što je predsjednik opštine, ako je to uradio a nije se dokazalo, treba da snosi odgovornost. Sve u skladu sa zakonom”, rekao je Nrekić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…