Abazoviq: AMATORIZMI, NAIVITETI DHE JOKOHERENCA E PARTIVE SHQIPTARE

Dritan AbazovicDeputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka deklaruar se tentimi i rikompozimit të pushtetit lokal në Ulqin ka treguar naivitet dhe amatorizëm të madh politik në të cilin janë përfshirë partitë nacionale shqiptare.

“Mua, në një farë mënyre, më gëzon që këtu është përzier edhe PDS-ja”, tha ai për “Dan” duke theksuar se nuk e ka të qartë “dëshirën kaq të madhe të PDS-së për tu kthyer në pushtetin e Ulqinit”.

“Disa liderë të partive shqiptare ishim shumë kritik ndaj PDS-së, ndërsa tani kanë ndryshuar qëndrimet. Janë të gatshëm që 60 për qind të pjesëmarrjes në pushtet, sa kanë tani në Ulqin, ta zëvendësojnë me 40 për qind në kombinim në të cilin PDS-ja do të ishte dominant. Ky është nonsens politik”, tha Abazoviq.

Sipas fjalëve të tija, do të pritet për rikompozimin e pushtetit lokal. “URA është e gatshme që           të shkojë në opozitë ose në zgjedhje të reja, gjë që është më e drejtë”, përfundoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË
Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË

Kryeministri i Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq tha se Ulqini më në fund do të ketë hotele me pesë yje. Siç deklaroi ai, “Sunny Palace” do të ndërtojë një hotel luksoz në vendin e ish “Galebit”, në të cilin

OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN
OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN

Edhe në mes te gushtit Ulqini shënon një vizitë të shkëlqyer, bëjnë të ditur nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në rivierën e Ulqinit qëndrojnë 40.715 mysafirë, prej të cilëve rreth 80 për qind janë

Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA
Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA

Aktiviteti “Ditët e bamjes”, tradicionalisht për të pestën vit me radhë do të mbahet sonte, në sheshin Servantes në “Palata Venezia” në Kala, me fillim nga ora 20:00. Turistëve dhe të gjithë vizitorëve

Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE
Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

  Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare. Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992. Shkollën fillore e

Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT
Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT

Ajo që është pritur prej shtatë vitesh, ndërtimi i çerdhes së re në Fushën e Ulqinit, është në prag të realizimit. Për këtë projekt kredia është miratuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës,