Abazoviq: DEKLARATAT E DANAJT SHKOJNË NË FAVOR TË PUSHTETIT NË PODGORICË

“Deklaratat e politikanit shqiptar Koço Danaj për projektin e Shqipërisë natyrale shkojnë në favor të koalicionit qeverisës, i cili nuk dëshiron të organizoj referendumin në të cilin qytetarët e Malësisë do të deklaroheshin a dëshirojnë komunë”, mendon deputeti i Malit të Zi Pozitiv, Dritan Abazoviq.

Ai për agjencinë Mina tha që është i befasuar “sa hapësirë nga dita në ditë i jepet njeriut, i cili ka të drejtë të mendoj me kokën e vet dhe të përfaqësoj disa qëndrime, por ato qëndrime të tija nuk kanë asnjë lloj përkrahje në shtetin e tij amë, as në shtetet tjera ku jetojnë shqiptarët”.

Abazoviq mendon që e gjitha kjo është në shërbim të diçkaje fare tjetër dhe që në Mal të Zi i shkon në favor koalicionit në pushtet. “Sepse, regjimi aktual nuk dëshiron të merret me çështjet konkrete jetësore të Shqiptarëve në Mal të Zi, por as të qytetarëve tjerë”, përfundoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…