Abazoviq: DISA LIDER SHQIPTARË UDHËHEQIN TË NJËJTËN POLITIKË SI PDS

54264172-A9AE-4118-84CC-59A632AA6977_mw1024_n_sDeputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka thënë që pranimi i propozimit i nënkryetarit Svetozar Maroviq për zgjidhjen e statusit të komunës së Tuzit do të ishte “vazhdim i politikës cinike të nënvlerësimit të qytetarëve dhe mendjes së shëndoshtë”. ”Më e keqe se kjo është që Maroviq gjen bashkëbisedues në disa parti shqiptare, të cilët tani është e qartë, udhëheqin të njëjtën politikë si PDS, vetëm që quhen ndryshe”, vlerësoi ai.

Abazoviq ftoi liderët e partive shqiptare të ndalin tregtinë me “njerëzit e aferës së Zavales” dhe që fuqishëm të rrinë mbas qëndrimit që komuna e Tuzit të jetë e plotë në procedurën e cila vlejti për të gjitha komunat e reja të formuara në këtë vend. “Mos e nënvlerësoni më veten dhe mos pranoni grimcat nga tavolina e pistë e PDS, i cili është fajtori kryesor që qytetarët e Malësisë tash 20 vite nuk mund të realizojnë të drejtat e veta dhe për arsye të tyre janë gjithnjë e më pak në Mal të Zi, ndërsa gjithnjë e më shumë në botë”, shtoi ai.

Sipas fjalëve të tija, akoma ka nga ato që për arsye të privilegjeve të imta, sakrifikojnë fytyrën dhe interesin e qytetarëve që përfaqësojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e premte, është dita e Arefatit, sipas besimit islam, një nga ditët më

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do të mbahet deri në fund të gushtit dhe në program ka një sërë përmbajtjesh

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko