Abazoviq: ËSHTË NJERËZORE TË FALËSH KËSHTU QË E KAM FALUR GJUKANOVIQIN

Dritan Abazoviq, Abazovic Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq, të cilin kryeministri malazez Millo Gjukanoviq në fillim të dhjetorit në Kuvend e quajti vagabondë, tha që e ka falur Kryetarin e Qeverisë për këtë incident.

“Nuk është keq të rikujtojmë që Zoti fal, ndërsa është njerëzore (fetare) të tentosh të jesh i ngjashëm me Te. Sa jam i suksesshëm në këtë gjë nuk e di, le ta vlerësojnë të tjerët, por për mua kjo situatë që ndodhi është histori e përfunduar. Ecim më tej, ndërsa shpresoj që kryeministri në të ardhmen, kur mos të ketë argumente për ndonjë pyetje të shtruar, në vend të ofendimeve të bëjë demagogji, si në orën e fundit kryeministrore. Kjo është sado-kudo më korrekte dhe e denjë”, tha Abazoviq për mediet e Podgoricës.

Ai tha që nuk pret falje nga Gjukanoviqi dhe që as nuk ka kërkuar një gjë të tillë. “Shpresoj që në ardhjen e tij të ardhshme në Kuvend më nuk do të ofendoj askënd nga deputetët. Nëse ndodh kjo, të paktën rastësisht, nga ana ime nuk do të mungoj përgjigja”, shtoi Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do