Abazoviq: GURËT BIEN NË SHTËPIA, VIDHET RËRA, E TË GJITHË HESHTIN

“Ju ka ndodhur në Ulqin që gurët ju bien njerëzve në shtëpia nga guroret dhe askush nuk reagon. Janë folur marrëzira që gjoja dikush nga Shqipëria vjedh dru në pyjet rreth Rozhajës. Sikur të bëhet fjalë për një copë letër, të cilën dikush mund ta fus në xhep”, tha të mërkurën në Kuvendin e Malit të Zi deputeti i partisë Pozitive Dritan Abazoviq duke iu drejtuar Komisionit për dhënien e koncesioneve.

Ai tha që në Ulqin vite me radhë është kryer eksploatimi krejtësisht ilegal i rërës, që në Plazh të madh janë krijuar kratere të mëdha, e askush nuk deshi të kthej kokën për këtë problem. “Pse atëherë nuk reagoi Komisioni? Nuk keni autorizim? Un në të vërtet nuk e kuptoj qëllimin e ekzistencës tuaj nëse nuk mund të reagoni kur shkatërrohen pasuritë shtetërore”, shtoi Abazoviq.

Sipas fjalëve të tija, i gjithë Mali i Zi në këto 23 vite është bërë pronë koncesioni i PDS-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do