Abazoviq: JAM I VETMI DEPUTET SHQIPTAR OPOZITAR

abazovic-crnogorski-novinari-rade-zabrinjavajucem-ambijentu-slika-246829“Nuk kam dilemë se çdo shqiptar në Mal të Zi mendon njësoj si unë. Unë vërtet nuk i takoi një partie nacionale shqiptare, por jam i vetmi shqiptar i cili është opozitë në këtë moment në Parlamentin e Malit të Zi”, deklaroi deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq.

Ai në intervistë për “Koha javore” tha se nuk i kupton partitë nacionale shqiptare të cilat ende vazhdojnë një politikë destruktive, shumë servile ndaj pushtetit aktual që është në fuqi që 24 vjet. “PDS është fajtori kryesor për situatën në të cilën gjendemi dhe për shkak të cilit trevat ku jetojnë shqiptarët janë trevat më të varfra në Mal të Zi, ku shumica e popullatës emigron në SHBA apo në shtete të ndryshme perëndimore”, shtoi Abazoviq.

Sipas fjalëve të tij, pushteti në Ulqin në largim ka dështuar totalisht. “Ai nuk ka mundur të prezantojë apo të fusë në jetën e Ulqinit një vlerë të re dhe një atmosferë të re, ku do të ndjehemi të gjithë më të integruar dhe çdo njeri do të ndjente më tepër liri se më herët”, përfundoi Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do