Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin.

“Kjo duhet të ndryshojë fytyrën e Ulqinit dhe ne jemi të gatshëm që Komuna së bashku me Ndërmarrjen publike të mirat detare të fillojë financimin e atij projekti në vitin e ardhshëm”, theksoi ai.

Në korrik 2018 u prezantua një projekt që parashikon ndërtimin e një marine me rreth 160 vende ankorimi në Liman.

One Response

  1. Shum idej e fort par bahet ashtu vec nese kishe e SRB edhe Vuckoja e kajn interes me u ba se perndryshe pralla tana. Sa premtimet i ka nap ky, as vet nuk i man n men ma, nuk din ku me fillu. Athu se kena naft e dijamanta me i realizu tan ata projekte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…