Abazoviq: ME PRONARIN E ZINXHIRIT TË HOTELEVE “REGENT” PËR PLAZHIN E MADH

Tani (1)Kryetari i Lëvizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq deklaroi se të premten bisedoi me Stiven Pen, pronarin e zinxhirit të hoteleve “Regent” i cili në mes tjerash punon edhe në Mal të Zi në kuadër të “Porto Montenegros”.

Tha se ishte interesante të dëgjohet se si erdhi deri tek bashkëpunimi në mes tij dhe Piter Mank, por edhe për projektet e ardhshme.

“Pata kënaqësinë, në veçanti si Ulqinak, që më së shumti vëmendje i kushtuam potencialit të madh të Plazhit të Madh në Ulqin”, shtoi Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…