ABAZOVIQ: MENJËHERË TË ZBARDHEN SULMET

napad na VijestiMali i Zi Pozitiv dënon ashpër bombardimin më të ri të redaksisë së “Vijesti” të cilat tregojnë atrofinë e institucioneve publike dhe dëshmojnë që qeverisja po humbet betejën me krimin e organizuar. “Me këto sulme permanente dhe të shpeshta të cilat kohën e fundit janë bërë përditshmëri qytetarëve I dërgohet mesazh i qartë që siguria e tyre është e rrezikuar nëse në çfarë do mënyre haptas tregojnë qëndrimit e veta apo tregojnë për keqpërdorimet e dukshme të resurseve shtetërore nga ana e kryesve të papërgjegjshëm të funksioneve publike”, pohoj deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq.

“Ftojmë të gjitha institucionet që menjëherë të zbardhin këtë dhe të gjitha sulmet tjera në mediet e pavarura, në të kundërt përgjegjësia i takon drejtpërdrejtë kryeministrit I cili me paraqitjet e veta publike ka kontribuar në krijimin e kësi lloj ambientit ku rrahja e gazetarëve, djegia e pronës dhe vrasja e redaktorëve të medieve është sjellje e cila mund të kaloj pa asnjë lloj sanksionimi ligjor”, përfundoj Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,